ORD

MOR – et brøl, en sang, et suk

“Ønsket om at være en god mor kan fylde så frygteligt. Jeg vil så gerne være en god mor og vil samtidig så gerne gøre op med den tanke, at det at være mor er noget, man skal mestre, men så igen alle de traumer, der kan spores tilbage til netop forholdet til mor, gør det jo til et ansvar, der er nærmest umuligt at bære.” – Rebecca Bach-Lauritsen

“MOR – et brøl, en sang, et suk” er en undersøgelse af mor; den man er, den man har, den man mangler. Bogen er blevet til i tæt samarbejde med illustrator Charlotte Pardi.

Interview:
“Hjertet er en kraft, der kan bære os – og en byrde, der kan knuse os”
Læs interview om bogens tilblivelse her.

Uddrag af anmeldelser

Bogen hylder kærligheden, men romantiserer ikke moderskabet. Rebecca Bach-Lauritsens udsagn om mor er korte og åbne for fortolkning, og Charlotte Pardis griber ordene og udfolder dem i et rigt nuanceret billedsprog fuld af hjerte, smerte og kraft.
- Litteratursiden
"Fin illustrering af de mange forskellige og forskelligartede bånd, der er barn og mor imellem ... Man kan ikke andet end smile og blive varm om - ja hjertet - af denne poetiske lille udgivelse." 
- Heidi Mørch / Lektørudtalelse
- Dansk BiblioteksCenter
"Skriver alle facetter af mor frem ... Det er bogen, du giver til din veninde, din søster, din mor eller dig selv, når sjælen har brug for at blive spejlet.
- Bogoplevelsen
******
"Jeg kan ikke andet end elske bogen. Den er fin og smuk. Rørende og bevægende. Sjov og finurlig. Klog og filosofisk. Den er mange ting – præcis som en mor er."
- Line Dalbro
Illustrator Charlotte Pardi og forfatter Rebecca Bach-Lauritsen